Depozitarea sezoniera a anvelopelor

Nu aveti unde sa depozitati anvelopele, iar pastrarea in conditii de casa nu reprezinta tocmai cea mai buna idee? Hranenie.md intruchipeaza cea mai eficace solutie. La noi dumneavoastra aveti parte de cel mai bun hotel de anvelope la pret ieftin, dotat cu cele mai performante conditii.

De ce si cum de depozitat corect anvelopele?

Daca va intrebati de ce trebuie de depozitat corect anvelopele si la ce influenteaza acest factor, noi suntem aici pentru a va oferi raspunsuri. Procesul de depozitare roti auto este unul amplu si joaca un rol important in manevrabilitatea ulterioara a pneurilor, precum si in pastrarea nivelului de calitate a cauciucurilor. Ramineti cu noi si veti descoperi mai multe detalii.

Pastrind anvelopele in conditii de casa sau intr-un oarecare spatiu personal, desigur ca va economiseste bani, dar oare se merita aceasta economie daca in final anvelopele nu vor mai putea fi utilizate si in consecinta veti fi nevoit sa procurati un set nou. Cred ca raspunsul este nu. Pastrind anvelopele intr-un spatiu necorespunzator riscati sa le deteriorati sau sa lansati procesul de uzare inainte de termen. Pneurile isi vor pierde din trasaturi specifice si nu vor mai fi atit de sigure in timpul deplasarii. Care ar fi solutia eficienta in acest caz? Vizind circumstantele date, cea mai buna idee ar fi sa pastrati pneurile la depozit de cauciucuri. Care este functia unui depozit cauciucuri? Din denumire este destul de clar, ca vorbim despre un spatiu special conceput pentru pastrarea pneurilor, dar aceasta este pe departe a fi totul. Cind vorbim despre depozitare cauciucuri de iarna si vara in , in primul rind, este vorba despre respectarea unor norme si prevederi care nicidecum nu trebuie de neglijat. Asadar, prezenta umiditatii este exclusa, precum si patrunderea directa a razelor solare, caci acesti factori pot afecta direct pneurile. In aceeasi ordine de idei, putem remarca asigurarea unei temperaturi optime pentru stocare, deoarece un indice de temperatura prea mare sau prea mic influenteaza negativ calitatea anvelopelor.

Anvelope la depozit sunt pastrate in conformitate cu tipul acestora, deci cele cu jante sunt pastrate orizontal sau suspendat, iar cele fara, in forma exact opusa, adica vertical. Plus la aceasta anvelopele necesita sa fie rotite periodic pentru a schimba zona de contact, iar specialistii sunt cei care garanteaza respectarea tuturor normelor prevazute. Si nu ultimul rind, este exclus contactul anvelopelor cu obiecte ascutite, grasimi, uleiuri si altele. Dupa cum va puteti da bine seama, cind vorbim despre depozitare corecta anvelope este nevoie de cunostinte in domeniu si specialisti care se remarca prin experienta vasta. Daca va decideti sa colaborati cu un depozit anvelope in Chisinau, atunci hranenie.md reprezinta cea mai eficace solutie. Daca ar fi sa comparam depozitul de cauciucuri prestat de noi cu alte depozite anvelope, in aceasta situatie merita sa remarcam ca noi garantam cele mai accesibile preturi si siguranta deplina. Fie vorba ca aveti nevoie de un depozit de anvelope noi sau vechi, cu compania noastra dumneavoastra beneficiati de eficienta. Nu ezitati sa ne apelati pentru a descoperi mai multe detalii. Nu uitati ca de pastrarea corespunzatoare si corecta a anvelopelor depinde cit de bine acestea se vor manifesta in cadrul procesului de deplasare, in urmatorul sezon. Apelati la noi, pentru o depozitare calitativa si sigura!

Noi – suntem o echipa de profesionisti

Activam in domeniu deja de mai multi ani si ne remarcam prin calitate, eficienta si performanta. Noi venim la adresa specificata de client si luam anvelopele pentru pastrare, iar la finisarea termenului noi suntem cei care livram anvelopele inapoi. Tinem la reputatia noastra, de aceea fiecare pereche de pneuri este monitorizata in permanenta si pastrata in modul corespunzator. Intotdeauna tindem spre perfectiune, in ceea ce priveste realizarea lucrului, deci asteptam apelul dumneavoastra.

Feature

Cele mai bune conditii de depozitare

Depozit special amenajat pentru o depozitare eficienta, marcat de lipsa factorilor daunatori si monitorizarea permanenta a pneurilor de catre echipa noastra de specialisti cu experienta. Tot ce este mai bun pentru clientii nostri.

Feature

Contract oficial

Este intocmit un contract oficial care prevede normele si termeii de activitate, perioada in care vor fi depozitate anvelopele. De aceea, dumneavoastra puteti fi sigur de respectarea tuturor conditiilor.

Feature

Preturi accesibile

Colaborind cu noi dumneavoastra beneficiati de depozitare anvelope si cauciucuri la pret avantajos. Noi va garantam conditii impecabile si accesibilitate financiara, deoarece tinem la clientii nostri si la siguranta deplasarii acestora. Nu ezitati sa ne apelati.

Luati legatura cu noi

Intotdeauna va vom veni in ajutor

Cu noi dumneavoastra aveti parte de cele mai bune conditii, preturi accesibile si depozitarea corespunzatoare a anvelopelor, si puteti uita pentru totdeauna de problema depozitarii pneurilor. Nu ezitati sa ne apelati!

Lasa cerere

Recenzii despre depozitare in hotel pentru anvelope

Hranenie.md

Pentru a descoperi mai multe detalii despre compania noastra, puteti citi recenziile clientilor nostri. In acest fel, va veti convinge ca colaborarea cu noi va va aduce doar avantaje, deoarece pneurile dumneavoastra vor fi depozitate in siguranta, respectind cele mai stricte norme si prevederi. Cu noi aveti parte doar de cele mai bune conditii.

Feature
Svetlana

De citiva ani ma confruntam cu problema depozitarii anvelopelor, deoarece in apartament nu aveam niciodata destul spatiu. Intimplator am dat de compania hranenie.md si am decis sa incerc. Am semnat un contract oficial si anvelopele au fost duse la depozit. La sfirsitul termenului ele au fost livrate inapoi. Am ramas intr-adevar multumita si am decis sa mai apelez la companie si pe viitor.

Feature
Oleg

Intotdeauna pastram anvelopele in garaj si am observat ca cind le utilizam in sezonul urmator, acestea nu mai erau atit de stabile la deplasare. Prietenii mi-au recomandat compania hranenie.md. Am semnat contractul, au luat anvelopele la un depozit special si la finele termenului le-au adus inapoi. Serviciu accesibil si eficient. Recomand.

Feature
Simion

Sotia era intotdeaua nemultumita ca pastrez anvelopele in debara si ocup spatiu. Cautind o solutie pentru problema am dat de compania hranenie.md. Comanda a fost receptionata rapid, au venit si au luat anvelopele, plus pretul a fost unul destul de avantajos. Am ramas satisfacut de serviciu si am eliberat si spatiu in casa!

Feature
Ecaterina

Am primit recent permisul de conducere si m-am confruntat cu problema depozitarii anvelopelor. Tata m-a sfatuit sa contactez compania hranenie.md, deoarece si el de ceva timp utilizeaza serviciile companiei si este multumit. I-am urmat sfatul. Rapid, eficient si accesibil. Recomand tuturor.

Feature
Denis

Am colaborat cu mai multe companii de depozitare a anvelopelor, dar am ajuns la concluzia ca aceasta este cea mai eficienta. In primul rind, deoarece am posibilitatea sa maresc perioada de depozitare, in caz de necesitate, si pretul este unul destul de bun comparativ cu alte companii de pastrare a anvelopelor. La sfirsit anvelopele sunt livrate inapoi in cea mai buna conditie.

Feature
Maxim

Recent am aflat ca daca pastram anvelopele in conditii necorespunzatoare, acestea risca sa se uzeze mai rapid. De aceea am inceput sa caut o companie de depozitare a anvelopelor si am decis sa apelez la hranenie.md. Am semnat un contract in care erau specificati toti termenii de pastrare. Au venit si au luat rapid anvelopele. Am ramas placut surprins, iar pretul este de asemenea destul de bun.

Va intereseaza?

Vreti sa aflati mai multe?

Pentru mai multe detalii puteti apela managerii nostri. Ei cu siguranta va vor raspunde la toate intrebarile.

Apeleaza
Preturile si tarife la depozitare anvelope la noi

Colaborind cu noi dumneavoastra aveti parte de cele mai avantajoase preturi si cele mai bune conditii. Specialistii nostri cunosc principiile unei depozitari eficiente.

Depozitare sezoniera a anvelope de iarna si vara cu jante
499 Lei

Eficienta si respectarea tuturor normelor prevazute.

Lasa cerere
Depozitarea sezoniera a anvelopelor fara jante
599 Lei

Cei mai buni specialisti monitorizeaza in permanenta pneurile dumneavoastra, garantind siguranta deplina a acestora.

Lasa cerere
Doriti ca noi sa va apelam?
Lasati numarul dvs. de telefon
Sus